Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Män börjar uttrycka att de måste få vara spontana och kärleksfulla mot kvinnor. Vilket kvinnor aldrig ha sagt sig vara emot. Det är ju den kränkande behandlingen de hävdar med rätt måste upphöra. Män tar inte varandra på rumpan eller skrevet.


Närma mig kvinnor och män

Tvekar och känner efter
aning villrådig
En osäkerhet jag
vill ta mig över
Vill så gärna visa
vad jag känner
Känner så starkt
för dig
Tror att du
känner likadant
Ibland närmar vi
oss varandra
tröstande kärleksfullt
vänskapligt ömt
Det kan inte
vara så svårt
Som man förstår du
gränsen mot män
för att inte missförstås
När tafsade du en
man i skrevet sist
Det är ju inget vi män
spontant gör mot varandra
Bara gör likadant mot
kvinnor du möter
som mot din manliga kollega.




Fri vers av Gronman
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-27 09:34



Bookmark and Share


  Ric
sorry men detta är verkligen sliskig populism i tiden anda, och jag menar inte ens att vara elak då jag konstaterar detta.
2017-10-27

  Öknens Ros VIP
Som män gör mot män bör de bemöta kvinnor, inget ovälkommet tafsande eller tryckande.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman