Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är den svenska kulturen


Integration

Ska det vara så svårt att anpassa sig
Gäller den svenska kulturen mig
Frågar dessa 2 000 svenskar på
Paradislistan




Fri vers av Gronman
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-11-08 12:10



Bookmark and Share


  Gronman
Håller med dig helt.
Dock har jag lite svårt med ordet "hänga ut".
Mer att de "blottas" i sin handling.
2017-11-08

  Öknens Ros VIP
Leif Östlings ursäkt är inte värt ens ett öre. Han och hans gelikar borde hängas ut i pressen.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman