Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lömsk

 

Klappade till jorden mellan stockrosen och lavendeln
En bit bort växte rabarbern
Nyttoväxter, luktväxter och blommor
i samma rabatt

Har räknat på det också




Fri vers av Thomas
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-08-15 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas