Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min bägare är tömd


ikväll ska jag dricka mig full på vodka och
låta blodet strömma genom kroppen och tömma
den på allt som du fyllt den med och som jag aldrig vågat
säga nej till


jag ska återfödas i en livsomvälvande själsorgasm
och jag ska kräva tillbaka alla drömmar och fantasier som
du tog
ifrån mig



alla kvällar med tända ljus och insikter som jag förlorat under min kamp för liv ska jag vinna tillbaks, jag ska söka dem under
stjärnhimlar, i vattendrag


jag ska bli min viktigaste vän nu igen och aldrig glömma allt
som jag lovat mig själv att jag skulle göra i mitt liv för att det
ska bli mitt



du ska inte få hålla mig tillbaks, du får lyssna nu och släppa mig fri
för annars kan jag sluta andas och döda dig med min vånda,
döda oss



jag har fått en gåva av henne,
min kropp, mina tankar, min själ

och jag kan göra allt jag vill
så ikväll ska jag lämna min fångenskap




Fri vers av volatile
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-05-27 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, slå dig lös, fri, egen! Tänd en eld och leta efter fullkomligheten; man kan se den där ibland :)
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile