Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma 1

Din klocka har stannat
Din tid har runnit ut
Ingen av oss önskade
Ett sådant hastigt slut

Du finns i mina tankar
Var minut och var sekund
Du är i mina drömmar
När jag lyckas ta en blund

Jag önskar mig ett tecken
Så jag vet att du har det bra
Det är det enda jag tänker
Vareviga, långa dag

Ett halvt liv har jag nu
För livet gav du mig
Och vem är jag nu
När du inte finns hos mig




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-17 12:50



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Mycket rörande, tack.
Jag saknar min pappa.
2017-08-23

    Lars J
Fin och mycket sorglig på samma gång.
2017-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet om detta smärtsamma

kram på dig
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever