Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill säga adjö

När jag inte orkar mer
Vem finns för mig då
Vem kommer stötta mig
När jag är för svag att stå
Vem visar mig den rätta vägen
När jag ej vet vart jag ska gå

Alltid ensam
För evigt dömd
Att vara missförstådd
Att alltid bli glömd
Det är min lott i livet
Det är livet för mig
Det blir inte bättre
Det ordnar aldrig sig

Så varför slösa tid
Varför kämpa på
När hela alltet
Bara smärtar så
Varför inte ge upp
Och bara få dö
Det är vad jag vill
Att säga adjö




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-13 16:25



Bookmark and Share


  Virvelvind
Diktandet ger kraft! När det är som mörkast spirar ljuset....
2017-10-16

    ej medlem längre
Fint Emily. Hoppas du får tillbaka lite ork. Kram
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever