Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att aldrig vara god nog

Ett oändligt mörker
Där allting går fel
Ett evigt sökande
Efter att bli hel

Vad jag än gör
Är det något som förstör
Hur mycket jag än vill
Så räcker det inte till
Och alltid hamnar skulden
På endast mig
Jag kan inte vara god nog
Inte ens åt dig




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-11 16:43



Bookmark and Share


  Syrran77
Känns igen!
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever