Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empowerment

The time has reached
For me to rise
We are our own saviors
We choose what dies
I am encouraged
Failure is not an option
I am tired of living
Life as a reduction

I Will be complete
I Will not compete
I Will stand on my feet
With no reason to cheat

I Will rise up high
I Will not die
I choose to fly
Dont ask me why

I am stronger than ever
I am taking my life back
And I am looking forward
To getting back on track




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-17 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever