Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång

Jag älskar livet
Och människorna runt mig
Jag har hoppet
Att allt kommer ordna sig
Jag är på väg framåt
Mot mina mål
Och jag ska ge världen
Vad den tål

Det finns en plats för alla
I våran värld
Var försiktig att döma
Någon annans färd
Hur de behandlats
Kan vi inte veta
Så sluta utnyttja
Och efter fel leta

Jag tror att alla
Har sin inre strid
Och stunder när
Ensamheten tar vid
Jag tror att alla
Utkämpar sitt eget krig
Och ingen färdas
På en enkel stig

Så ge beröm
Och sluta inte le
För det kan förändra
Med glädjen det ger
Ge styrka åt andra
När du har mer än du behöver
För det finns kärlek
Så det räcker och blir över




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-27 09:19



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Riktigt bra med härliga rim
2017-10-27

    Lars J
Härligt positiv dikt och fina energier i den, bra!
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever