Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den jag väntat på

Jag kan inte lova dig
Guld och gröna skogar
Men jag har mycket att ge
Så jag tycker vi provar
Visst kan jag vara vild ibland
Men mitt hjärta är alltid gott
Och jag vill ta dig på en resa där
Du mår bättre än du nånsin mått

Jag vill rida ut stormar med dig
Jag vill alltid ha dig med mig
Vi kommer chocka allihopa
De kommer stå där snopna
Alla de som inte trodde på oss
Även om de inte sa det förstås
Vi ska visa dem att de hade fel
Att du är min andra del

Älskling simma med mig
Allt kommer ordna sig
Ta min hand i din
Förbli alltid min
Ge mig allt du har
Och du får allt mitt ta
För du är den jag vill
Komma springandes till
Du är den jag väntat på
Och jag älskar dig så




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever