Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i ide

Det blir mörkare nu
Löven är gula
Det är kallt och blåsigt
Molnen är fula

Allt är så grått
Marken är våt
Molnen har börjat
Sin stilla gråt

Jag vill gå i ide
Och vakna när det är vår
För hösten är lång
Och vaknar varje år

Jag saknar det gröna
Och solens stilla sken
Och jag hoppas innerligt
Att våren ej blir sen




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-20 08:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det vore skönt även om jag älskar halva hösten med dessa stjärnklara och friska nätter
2017-10-23

    Lars J
Bra fångad känsla i din dikt tycker jag även om det är den sorgliga känslan så jag tar mig friheten att klistra in länk till en dikt av mina skrivarvänners text vars energier är positiva och kan hjälpa i höstmörkret.

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2097099


2017-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Den känslan har jag åtskilliga gånger drabbats av, inte minst i december.
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever