Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vem än jag håller kär

Känn dig inte ensam
Jag finns här för dig
Jag må ej vara nära
Men du kan lita på mig

När allt känns tungt
Och ingen finns där
Tänk då på mig
Jag finns alltid här

I vått och i torrt
I mörker och ljus
I gott och i ont
Är mitt hus ditt hus

När du inte vet vem
Du ska vända dig till
Så ropa på mig
Så mycket du vill

Jag må vara långt ifrån
Men du är alltid i mitt hjärta
Och jag försöker göra allt
För att dämpa din smärta

Ditt lidande är mitt
Din oro är även min
Och igenom vad som helst
Håller jag handen din

Glöm aldrig bort
Hur viktig du är
Och att i hela mitt liv
Håller jag dig kär




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-17 23:19



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
Spartanskt och vackert.
Gillar det mycket!
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever