Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klumelur





Igor Salami
Röker sitt eget
Kött

Som sedan blir
till salu

Det smakar alltid
Så himla gott

Tills man inser
att det är något
som försvinner
Hela tiden

Inte bara pengar
Lånade från en
Bank mot ränta




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-18 06:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Hmm...vad lurar bakom denna utsökta salami?
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP