Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammråttor

Dammråttor ingen vill ha
dammsugaren får dem gärna ta.

Någon som vet man ska ha dem till
då gärna jag detta veta vill.

Råttorna liknar bomullstussar
där de ligger på golvet och sussar.

Den som råttorna vill ha
kan hämta dem nån da.

Ni får själva dem fånga
de kan va korta eller långa.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-18 11:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, dessa råttor...dem kan man lika gärna vara utan...kul dikt...
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning