Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte orkar mer

När jag inte längre orkar
Vad kommer hända då
Om jag väljer att försvinna
Kommer någon att förstå

När sorgen ätit upp mig
Och jag inte kan vara kvar
Hade någon undrat
Hade ni sökt några svar

Jag lever för barnen
Men jag är ett vrak
Hela mitt inre är
Som en iskall vak

Väck mig då för helvete
Ruska om mig hårt
Hjälp mig igenom skiten
Ensam är det för svårt

Flera piller om dagen
Men inte fan är jag glad
Jag orkar knappt andas
Än mindre vända blad

Jag söker en utväg
Men det enda som finns
Är det eviga slutet
Då inget mer hinns

Jag vill så gärna lämna
Men jag vill inte dö
Jag vill bara inte leva
Bräcklig som ett strå hö

Jag försöker hitta styrkan
Men inom mig den inte bor
Att det någonsin blir bättre
Är ingenting jag längre tror




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-18 20:10



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Jag söker en utväg
Men det enda som finns
Är det eviga slutet
Då inget mer hinns
Så har jag också känt.
2024-01-24

  mickech
Väldigt stark text, varken liv eller död, nånstans i limbo, känner igen känslan.
2017-08-19

  Syrran77
Starkt skrivet, var hittar man kraften?
2017-08-18

    Lars J
Snyggt med innehåll, flyt och rim
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever