Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in, andas ut...

Andas in, andas ut.
Nu är spelet slut.
Ingenting kan bli som det var förut.
Glöm allt som sagts,
glöm allt för en stund.
Livet hittar nya vägar till slut.
Ta tiden att läkas,
ta den tid du behöver.
För en process som det här varar inte länge.
Du behöver omtanke,
du behöver vänner.
Fly inte bort, det blir värre.
Jag finns här vad som än händer.
Se på dig själv med andra ögon.
Då ska du se att till slut blir allting bättre.
Jag har varit där,
jag vet hur det känns.
Ta din tid,
att
Andas in,
andas ut.

© Brown
Copyright 2001




Fri vers av Lene
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-10-01 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet