Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthet och kaos

När jag är för trött
Vem finns här då?
När jag ej längre orkar
Kommer någon förstå?

När orken tagit slut
Vem delar då min börda?
När jag skriker ut smärtan
Kommer skriken bli hörda?

En hel värld på mina axlar
En tyngd jag ej kan bära
Och som jag ej heller kan dela
Med mina nära och kära

Jag behöver bara vila
Jag behöver en liten paus
Jag behöver bedöva hjärnan
För den är full av kaos

Mina barn behöver mig
Och för dem är jag stark
Det är de som ger mig styrka
De är min fasta mark

För när ingen lyssnar
Och när ingen tycks förstå
Så är det bara mina barn
Som kan lyfta mig då




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-19 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever