Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra vän?

En bra vän finns alltid vid ens sida. Lyssnar.
Ni säger att jag är en sådan.
En bra vän.
Vad vet ni?
Hur mycket vet ni om mig, mina tänkar, mitt liv?
Har ni aldrig undrat för er själva varför?
Varför ser ni aldrig mina tårar?
Varför jag aldrig öppnar mig?
Varför jag är som jag är?
Har ni aldrig undrat?
En enda gång?


Jag väntar på det.




Fri vers av Cija
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-05-27 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija