Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog!!!!!!!!!!!!!!!

Med ryggen mot väggen
Inbackad i ett hörn
Försöker slå mig i kedjor och gör mig livegen
Hjärtat har tagit sin sista törn

Du tror jag är svag
Leker med mina skäl
Du tror att du kan få mig att sluta vara jag
Jag ser din avsaknad av själ

Du tror du har fog
Men nu jävlar är det nog




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2017-08-20 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP