Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ternär logik

Stolthet, skam, och ödmjukhet
är blott påbyggnad, såvitt jag vet
på de enklare frågornas svar
dominans, underkastelse, självförsvar




Fri vers av Svart svan
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-20 20:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Måste läsa mer av samma penna. Kan den rimma, utan att på 'sanningen trimma'. Ett måste är väl på sin plats för en poet som denna.
2017-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan