Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

today


jag önskar att du bodde här
då skulle vi gått ner på krogen och druckit öl och
fällt män med våra blickar,
bara för att det är den lek vi båda vet

jag är uttråkad och säger nej till
alla som vill träffas ikväll,
jag vill träffa någon som är som mig


och fast jag aldrig ens sett dig,
tvillingsjäl jag saknar dig




Fri vers av volatile
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-27 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åååååå, vilken fin :) det här var den absolut bästa tvillingsjälsdikt jag har läst.n och någonsin kommer läsa, det vet jag.
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile