Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oh man

och du vet.. hur ljuvligt det är att snudda med nästippen

vid din kind och andas din doft av man, så där som bara du

luktar

eller att vila kinden mot ditt bröst när vi har älskogsfamnat

varandra och känna fukten ånga från din hud


och att sova i din tröja ibland när du inte är här

krypa ner i sängen hos dig på morgonen efter busstur genom kyla

och hela sängen är varm och värmen luktar som du






älskling, din doft är det bästa jag vet




Fri vers av volatile
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-05-27 21:55



Bookmark and Share


  Knastroll VIP
Vackert skrivet om kärlek... Tycker om...
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile