Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad trygghet

När tiden var inne för
Att du skulle göra mig trygg
När världen rasade samman
Gick du bakom min rygg

När jag behövde dig
Tog du avstånd
Fast jag bönade och bad
Gång efter gång

Trots alla mina tårar
Och alla mina försök
Så brydde du dig inte
Det vi var gick upp i rök

Det fanns mycket jag trodde
Men aldrig det här som skett
Att jag inte betydde något
Att jag kunde bytas ut så lätt

Och hela denna tiden
Har du lagt skulden på mig
När det egentligen var du
Som redan bestämt dig

Att sparka på den som ligger
Finns det inget försvar för
Att överge någon i sorg
Är ingenting man gör

Men du kunde inte vänta
Du tog första bästa chans
Och lämnade mig här ensam
Fast i vår sista dans




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-22 21:42



Bookmark and Share


    Lars J
Läses med igenkänning.
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever