Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Lärdom i gammal byggnad"


I "Skränkeriet"vaskas nya
Idéer och gamla lärdomar
fram och tas till heders igen

Betong gjutning
Kurbitsmålning
Biodlingskurser
Växtfärgningar
m.m


Nere vid Dal sänkan
I en gammal kvarn o
Sågbyggnad från 1800-
Talet bland höga Nässlor


Alldeles invid dammen
Där


Nyanlända kursdeltagare
Från hela Världen trevande
letar sig fram på Knarrande
brofästen och trätrappor

Både gammalt och nytt
I skön förening

Med öppna öron
På lite olika språk

Utanför
I ett öppet gammalt stall
Står ett gäng skrotbilar
Och trängs med varandra.

Det knäpper till i metallen
Under årstidernas vandring
Med tröstande lövmassor
Mellan spruckna däck

Det kanske kan lära oss
Att förgängelsen finns
Så länge den bara syns

Och man alltid kan lära
sig något nytt om man
bara passar på!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-24 16:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Gammalt blir nytt igen, tillsammans med det nya. Så fina miljöbeskrivningar du målar upp. :)
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP