Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In need för salvation

Hearts can turn cold
Like a winter night
Love can fade away
And turn into fight
Days can go by
Either fast or slow
But i remain stuck
With nowhere to go

I promised myself
Not to depend on anyone
But i failed myself
And now you are gone
I am all by myself
Fighting a tough War
But i am so tired
I can not take much more

Release me darling
Let me of your Hook
Because i am nothing
After everything you took
Give me my life back
Loosen my chains
Help me erase you
So i can lose my pains

I am nothing but
A lonely girl
Left by everyone
I care for in this world
Its all too painful
I need some light
I need a salvation
To make my days bright




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-08-23 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever