Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet med dig

När solen skiner
Saknar jag dig än mer
Jag önskar så
Att våra dagar vore fler

Jag är redo att förlåta
Jag är redo att glömma
Men du vägrar lyssna
Och fortsätter att döma

Jag vill ha livet tillbaka
Livet jag hade med dig
Och innerst inne hoppas jag
Att allting kunde ordna sig

Vi är inte perfekta
Och vi lyckades inte förstå
Vi misslyckades med att
Få varandra att bra må

Men om man får ett andra försök
Om man ger det lite tid
Så hade vi klarat det
Utan att smärtan fick ta vid

Jag saknar dig innerligt
Din famn och allt du var
Utan dig så har jag
Inte så mycket kvar




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever