Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag behövde dig som mest

Det svider i mitt inre
En kyla har bitit sig fast
Allt sedan jag förlorade
Så mycket i en hast

Jag trycker ner mig själv
Och ignorerar andras fel
Jag tar på mig all skuld
Och förnekar deras del

Allt jag någonsin ville
Var att bli omhändertagen
När jag behövde det
När jag hade oro i magen

Jag ville bli förstådd
Och accepterad som jag är
Jag vill bli stöttad
När mina ben inte bär

Jag ville hålla om dig
När jag behövde tröst
Jag behövde höra
Lugnet i din röst

Jag förstår att det var svårt
När jag uttrycker mig så fel
Jag vet att det ligger på mig
Om jag nånsin ska bli hel

Men faktumet består
Du gick när jag behövde dig
När jag bad om kärlek
Så lämnade du mig




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-23 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skör och övergiven

kram <3
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever