Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ytterläge

Du målar ord
med breda penseldrag
styr med din tunga
in mot mitt hjärta
häftig från mina sinnen
får jag tag i doften från dej
in i min famn
vaggas av ditt lugn
banden sträckta i ytterläge
utmanar låset
hållfastheten räcker än




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-08-24 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog