Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kan räcka länge...

Förlåt kan ge minst
två lycka! Mottagaren
och så givaren!




Bunden vers (Tanka) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-24 10:40



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant och gott om det fungerar.
Förlåt kan lösa upp många knutar.
Man ska även förlåta sig själv.
2017-08-25

  lodjuret/seglare VIP
Kom på mig själv med att sakna, såväl de döda som de vakna, så går dagarna och åren, först kommer hösten vintern och så våren, lyckorna och pennorna de rakna.
2017-08-25

  ULJO
Så sant
2017-08-24

    Sefarge VIP
Vilken lycka
När det lyckas så!
;)
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt