Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag kommer jag må bra

Jag väljer att leva
Trots allt som sker
Även om det smärtar
Måste jag klara mer

Livet kan inte bara
Vara detta svåra
Det måste finnas någon
Som inte kommer såra

Jag tar mina piller
Och hoppas på bättre dagar
Jag trotsar ondskan
Och alla dess lagar

Det måste finnas något bättre
En anledning att jag lever
Det måste finnas något annat
Än denna smärtsamma feber

Jag kommer komma fram
Dit jag är tänkt att vara
En dag kommer jag stå kvar
Utom all fara

Jag försöker hålla hårt
I det som gör livet värt att leva
För en dag kommer jag må bra
På riktigt och inte som idag




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-24 12:54



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Det är värt att leva för hoppet på att saker kommer bli bättre.
Ibland när förnuftet säger till mig att det inte kommer bli bättre, då går jag på instinkt.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever