Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkapitel

Låren skaver mot varandra
Svett
på överläppen
Sensommar och ett nyss öppnat bibliotek
lunkar på
instängt, kvavt

Böcker tar sig igenom året och säsongerna;
tar mig igenom året och säsongerna

Summertiiiime
and the living is easy

På bussen, långt bak
En kvinna, en busschaufför där framme
och
den elektriska luften
I bussen
"Busschauffören"
Kanske heter han Daniel,
Mikael, Martin
Starka armar, lite solbränd i den konvexa spegelbilden
Född 70 tidigt 80-tal
Ring på fingret?
Tacka gud för AC:n
På bussen

Barnskrik, skolstart
Bostadssituationen skaver
mot vardagen
Som gås igenom
en skrynklig inköpslista,
gömd i överprissatt kurslitteratur,
i taget

Tiden är nu, då och sedan




Fri vers av hexy
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-24 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hexy