Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinneriii brinneraaa brinner du brinner jag

Har gett upp tarot-självförräderiet men kramar min
amethyst,
rosenkvarts,
min taggtråd till moralisk övertygelse
Kasta tunga ord med lättja,
världen är en mögelost

TERFs är de nya häxorna
Om könet flyter
- likt den redan dömda häxan -
skall vi till sist
ändå hacka sönder varann som skräckfilmsfåglar
Uppifrån och ner

Jag har en sådan postmodern huvudvärk, för mycket
ord på skärm där meningen är ömsom dold ömsom försumlig
Hopp finns, guldkorn
som hotar blända som den lågt stående vintersolen
Brinnandes lugnt i orange persika
i snösluttningen

Så mycket information att
jag måste
lägga mig sardin i sängen
Stilla nu
Även detta ska väl passera

Ingen ser mitt fuck you i tumvanten
Eller ett V för fred och frid och fröjdas ska
vi alla
inte
Långfingret mot världen,
peace out




Fri vers (Fri form) av hexy
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-02-08 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hexy