Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 sept

Du är inte min typ men
ditt hår flammar, åtrån brinner
Du talar så fel och jag har så många pekpinnar
Var bara lite mer perfekt snälla
Och: ring mej sen

Innan 2020s slut
Klippa mitt hår (men ändå få ligga)
Ironisk synthmullet
Skaffa nån jävla skrivarstuga
Säga upp medlemsskapet
på denna kropp

Mensen i morse
Ser rött
Ser grönt också, skog och träd
utan urskiljning
Jag har för bra musiksmak för att vara singel




Fri vers (Fri form) av hexy
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-04 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hexy