Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glass-säsong

Ute händer försommaren med det nya gröna gräset
Inne den gamla ångesten som får mig att känna mig
mentalt och bokstavligt skitnödig och spynödig och koffeinskakig
och paradox-skrattandes rätt ut omvartannat
Prokrastinerar skola och streamar serier
Lurar in mig själv på dejtingappen igen
Kåt kanske, intimitetstörstande kanske,
pratar med en brittisk kanadensare och in i en härlig dröm
Vi är helt omöjliga, kommer ej hända

Nice dream melts like ice cream




Fri vers (Fri form) av hexy
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-05-18 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hexy