Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i juni

Kom rosor och akvileja
Kom närmare mig

En låt på repeat:
in the wild I see no roses
I en bruten himmel solen försvinner
Lämnar grått ljus
Jag hänger flaggan att torka
över en stol

Nationaldagsväder
Blöta kläder
luktar hund
Älskade land
Skam i varje hamn

Vinet slut
Jag har stängt av notiser
från dig
Men kollar telefonen,
besatt
Gråter vått ner i kudden,
häng mig över en stol
Jag torkar aldrig

Midsommarstillestånd
Kanske är det vår halvlek nu
Kom hjärtans fröjd




Fri vers (Fri form) av hexy
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-06 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hexy