Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kulturhäxas observationer vecka 36

"Mamma visa mig hur blixtar ser ut"
Jag tar fram det på min skärm
Magnifikt, futtigt
Ett "oooj" från 5-åringen
Liv i 2D, inte riktigt riktigt

Försöker läsa ikapp kurslitt
Är så gammal, är klassmormor
Alla mina kycklingar skriver bara lowercase
assååå
och svänger på huvudet i bucket hats

Äter finsk lakrits i smyg,
kommer det trigga migränen?
Spännande!
Kan jag få känna något annat kanske
Svara mig
Lämna din kärleksförklaring jag kommer
omedelbart

Att bli fast i ett åskväder, tack
Dyblöta kalla kläder att förhålla sig till,
söka skydd
Istället laddar jag mina kristaller
i fullmånen
Räknar mina olyckor




Fri vers (Fri form) av hexy
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-09-03 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hexy