Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne

Jag minns doften
Av din kropp
Som jag har känt
Genom årens lopp

Jag minns känslan
Av ditt skinn
Från de forna dagar
Då du var min

Jag minns dina andetag
Bredvid mig i vår säng
Som nu bara är min
Och öde som en äng

Jag minns när du log
Och sa att jag var ditt allt
Men nu är jag ingenting
Och ditt hjärta är kallt

Jag kallar på dig
Säger ditt namn i sömnen
Jag har sett dig
Varje natt där i drömmen

Jag är inte längre trygg
Jag står själv med allt ansvar
Jag står på samma plats
Där du lämnade mig kvar

Din närvaro har fastnat
Den sitter fast i mitt sinne
Och det smärtar att veta
Att vi nu endast är ett minne




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-24 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om ett smärtsamt minne, du skriver bra..
2017-08-26

    Lars J
Också med igenkänning läser jag denna, bra fångad känsla!
2017-08-24

  K.S. Sollenhag VIP
Jag gillar country, inte kommersiell sådan utan lite mer skitig och folklig sådan. Denna har den där känslan, lite Iris DeMent.
Det är ord som man läser och vill läsa om igen, då man känner igen sig.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever