Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rider på vildvittror

 

klockans visare

fäktas förgäves

emot ditt gränslösa nu

sömnlösa timmar

tomhet

oro

ängslan

saknad

nattens snårvinda

söker mig som spaljé

snärjer mig i

vanmaktens mörker

 

uns inuti

ett nålsöga ljus

anar jag

där kikar

min nyfikenhet

ut mot öst

synranden tecknas igen

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-24 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om hur hoppet och ljuset lyser in genom det lilla nålsögat över mörkret och vanmakten.
2017-08-24

  Nanna X
Härlig rubrik och fin galopprytm i dikten!
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg