Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt du läser är inte riktigt det du tror men kanske vill tro ... Betänk att textens huvudperson är ett barn ...


Vackra minnen jag helst vill glömma ...

Vackra kvinnor som fick somna med mig
vaknade vanligtvis med ett vackert leende ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-24 19:05



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
läst all text och sett bild - bläddrar i mitt inre efter olika tolkningar - undrar hur diktjaget menat sin text/bild?
Bra!
2017-08-25

  Ronny Berk
Suveränt komponerad bild till den poesin, ja !
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP