Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In The hidden

I Will suffer in silence
What else is there to do
When everything is gone
And i am nothing to you

I Will hide my tears
Cry behind a closed door
For noone to even notice
That i am sad anymore

I Will not have Hope
That we will ever be
Because you made it Clear
That you dont love me

I Will deny my love
Because its not for me to give
So i have to keep it hidden
For as Long as i Will live




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-24 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever