Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag funkar inte så

Varför väntade du
Till världens sämsta tillfälle
Att säga att du inte älskade mig
Att du ville ha någon annan i mitt ställe

Varför väntade du
Med att sätta kniven i min rygg
Tills den stunden
Jag som mest behövde känna mig trygg

Varför sade du det inte direkt
Att din kärlek tagit slut
Varför väntade du
Tills mammas tid runnit ut

Man leker inte med människor
Livet är ingen lek
Det finns stunder i livet
Man inte överlever ett svek

Varför väntade du
Tills jag var som mest sårbar
Innan du sade orden
Att du inte vill ha mig kvar

Varför skyllde du ifrån dig
Och fick alla att tro att det var mitt fel
Som om vi alla bara var
Brickor i ditt sjuka spel

Jag önskar jag kunde sänka mig
Ner till din nivå
Men det går inte
För jag funkar inte så




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-24 21:15



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Så öppet och smärtande...
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever