Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville bara

Jag ville bara
Att du skulle se mig
Se min smärta
Och ge mig av dig

Jag ville bara
Ha en omfamning
Men jag gjorde fel
Nu har vi varsin sanning

Jag ville bara
Att du skulle hela mig
Titta mig i ögonen
Få allt att ordna sig

Jag ville bara
Att du skulle vara stark
Bära min börda åt mig
Vara min fasta mark

Jag ville bara
Ha din eviga kärlek
Men jag nådde inte fram
Så du svarade med svek

Alla dessa bara
Är inte så bara
Jag är inte arg
Jag kan dig försvara
Jag ville ha för mycket
Jag tänkte bara på mig
Och mitt ego gjorde
Att jag förlorade dig




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-25 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever