Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirror Mirror

Mirror Mirror on The wall
Change me
Make me perfect as I
Want to be

Take my ugliness
And make me beautiful
Take my character
And make it wonderful

Take my scars
Remove all signs
Make me someone
That nobody declines

A life of uselessness
Signs of inner pain
For me to be born
Was all in vain

Because in The end
I remain nothing
I have nothing
No joy to bring

Nothing but an ugly face
And my bright blue eyes
Left with nowhere to go
Left without a disguise




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-25 16:14



Bookmark and Share


  mickech
Förbannat bra var denna!!
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever