Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life

Some People say
That i am strong
But i cant see it
Those days so long

Every Day is The same
A fight to survive
A long awaitening
For joy to arrive

I only keep breathing
But i dont know where i am going
Life is just like
A permanent longing
For better days
For happy times
For endless laughter
And a sun that shines

Life is just like
A spinning wheel
Going round and round
Waiting for me to heal
Life is just like
A necessary evil
Where its all about
Hurting People

Is this all there is
Or is there more
More than sadness
And a heart so torn
Will i ever feel different
Will i ever be okey
Or Will it be a fight
Every remaining Day




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-25 20:11



Bookmark and Share


  Virvelvind
Jag känner ovisshet om framtiden och smärta. Fins formulerat på engelska som ger en extra edge to it.
2017-08-26

    ej medlem längre
livet är hårt många gånger
berörande
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever