Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klumpen i halsen

Nu är den där igen
Klumpen i halsen
Den kommer och går
Sen vi dansade sista valsen
Gör det svårare att andas
Och känslorna blandas
Saknad och ledsamhet
Trängs i min verklighet

Nu är det tid för ångesten igen
På natten när allting är tyst
Den håller mig så hårt
Att jag inte kan säga ett knyst
Och tårarna bränner
Innanför mina ögonlock
Att saker blev som de blev
Har kommit som en chock

I mitt liv fanns det två
Två personer som visste allt
Men nu är det tyst och tomt
Ingenstans och överallt
En flyttade till himlen
Och en finns kvar i livet
Varför tog jag någonsin
Deras närvaro för givet

Dagarna är tuffa
Men nätterna är värst
Att kämpa mot mardrömmarna
Är en enda lång pärs
Att tänka på er gör ont
Saknaden svider
Och det värsta av allt är
Att jag i tysthet lider




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-26 08:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket känslor i denna sorgliga men vackra text..
2017-08-26

    Lars J
Sorglig och kärleksfull på samma sätt
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever