Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solklart...

- Va´sjutton...
Jag hittar inte
min kudde...
Vet du var den ligger?
-Javisst väldigt nära min...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 17:29



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härligt med den gemenskapen.
Bra text blev också glad.
2017-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Söt dikt som jag blev glad av...
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt