Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De oskyldiga straffas

Du kan vänta på en reaktion
Som aldrig kommer ske
Jag har fått nog
Jag tänker inte längre be

Det är inte mig du straffar
Med allt det du gör
Det är inte mig du trasar sönder
Det är inte mig du förstör

En relation måste byggas
Den kan inte ske på avstånd
Men det begriper inte du
Nu när du tappat ditt förstånd

Det gör ont i mig
Men det är inte mig du sårar
Jag har tappat lusten
Jag har tappat mina tårar

Det finns en liten flicka här
Som ingenting förstår
Varför du inte kommer tillbaka
Varje gång som du går

Det finns en underbar tjej
Som är förloraren här
Men det är inte jag
Som ansvaret bär

Jag tror aldrig du kan förstå
Sätter det påverkar
Ingenting är så enkelt
Som det någonsin verkar

Det är mitt jobb att bygga upp
De själar du förgör
Det är mitt jobb att laga
Tryggheten du förstör
Det är mitt jobb att fixa
Allt det du rasar ner
Det är jag som får bygga upp
Och hoppas du inte skadar mer




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever