Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag

En vacker dag
Kommer allt ordna sig
Varesig det är med
Eller utan dig

Jag kämpar så hårt
För denna dag
Om den någonsin kommer
Det vet inte jag

Men jag måste hoppas
Jag måste hålla ut
För någon gång måste
Allt lidande ta slut




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-27 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever