Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätterna är mina

Jag känner mig lurad
Snuvad på min framtid
Varje dag längtar jag
Tills natten ska ta vid

Den mörka natten
Då ansvaret lättar
Tomheten i huvudet
Om tyngden berättar

På natten är jag fri
Då är det mig jag kan tänka på
När de finaste jag har sover
När de är tysta mina små

Då kan jag tänka på allt
Bearbeta all sorg i mig
Då kan jag lägga mig i sängen
Och bara tänka på dig
Tänka på det vi hade
Tänka på vad som gick fel
Gå igenom det i huvudet
Gå igenom minsta lilla del

För när dagen åter gryr
Är den full av bestyr
Inte en lugn stund
Förrän barnen tar en blund
Det är livet som jag valt
Och jag skulle aldrig klaga
För jag finns till för att
Mina små skatter behaga




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-27 13:37



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Denna är väldigt äkta. Det är riktiga känslor från en kvinna i vardagen.
Om hundra år kan den läsas igen med samma tyngd, för den är tidlös.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever