Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Nu åker jag tåg hemåt
jag har lämnat rädslan där.
Sorg som övervintrat täckt av den
har nu space för att växa fram.
Det blir trångt i bröstkorgen
när sorgen blandas med stoltheten
över att jag orkat
att gå rakt fram trots att du kunde vara där.
Ögonen sökte din skugga på marken
öronen undvek instinktivt
din mjuka röst.
Ikväll ska jag ramla på sängen
sliten och glad.
Jag kommer att somna fort.
Men innan dess ska jag
lite snabbt
boka en ny biljett.

Tillbaka.




Fri vers (Prosapoesi) av Petr Petrsson
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-27 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petr Petrsson
Petr Petrsson